Nu har vantarna fått ett namn!

 
Nu har vi tittat på alla fina namnförslag och enats om ett namn. En person skrev "man ser både rutor och sicksackmönster. Namnet borde kunna fungera internationellt också". Ewa Svensson, ditt förslag Rutick föll vi alla för! 
Vantarna på bilden är stickade på stickmaskin, men Ann håller just nu på att skriva om mönstret för handstickning. Som tack så får du Ewa mönstret först av alla. Du får även korta strumpstickor och två härvor 2-trådigt ullgarn så att du kan sticka vantarna om du vill. Maila mej på admin@ullcentrum.com vilka färger du vill ha på garnet och till vilken adress vi ska skicka det till. 
 
Återigen, tack alla ni andra som bidrog med bra och kreativa förslag!
/Annsofie
#1 - - kerstin palm lagergren:

Hej Öländska som stickar på Gotland där jag bor Mönstret är i svart vitt eller grå vitt får mej att tänka på ölandsmönster från min barndomsvantar, fanns på tröjor från shopen i Himmelsberga eller Ölandströjan AB. Vackra vantar , Kommer mönstret att finnas i Webshopen eller i Kalmarbutiken? MVH Kerstin Lagergren Visby.

Svar: Hej Kerstin! Det stämmer att mönstret finns på Ölandströjan som är vårt varumärke. När stickbeskrivningen är klar så kommer vi att lägga ut den i webshopen. Man får beskrivningen utan extra kostnad när man köper tillhörande garn.
Ullcentrum Öland